Onze specialisten

TeRoCo - Johan Van den Bulck

Johan Van den Bulck

Johans 7 jaar ervaring met RPA is uitzonderlijk voor een dergelijk jonge technologie. Als verantwoordelijke voor de HR afdeling van Belfius Insurance was hij een pionier in de toepassing van Databots in de lage landen. Daarenboven was Johan in die hoedanigheid rechtstreeks betrokken in de strategische digitale transformatie van de groep in de nasleep van de Europese schuldencrisis. Hij kent dan ook de kneepjes van het vak als geen ander. Sedert de oprichting van Teroco in 2017 stelt hij deze bijzondere expertise ter beschikking van onze klanten. Johan begeleidt alle Finance, HR en Insurance projecten binnen Teroco.

 

Contactinformatie
+32 476 72 02 87
johanvandenbulck@teroco.eu

 

Quick Facts over Johan
Databot-pionier: 7 jaar ervaring
Business Process Management
Change Management
Finance, HR & Insurance

Pascal Kemps

Pascal heeft 20 jaar wereldwijde logistieke ervaring op de teller. Binnen de Customer Solutions & Innovation afdeling van Deutsche Post DHL was hij verantwoordelijk voor het strategisch account management van ’s werelds grootste afnemers van logistieke diensten (DHL) en marketing diensten (TAG). Zijn werk werd bekroond door een prestigieuze Strategic Account Management Association Excellence Award, 2 Global CEO Awards voor “Most Innovative Project” en is gedocumenteerd in verschillende boeken en publicaties. Pascal begeleidt binnen Teroco alle projecten die te maken hebben met Logistiek, Marketing & Sales.

 

Contactinformatie
+32 473 544 247
pascalkemps@teroco.eu

 

Quick Facts over Pascal
20 jaar ervaring
Logistiek, Sales & Marketing
Lean 6 Sigma Green Belt – Gold

Stijn Ongena

Tijdens mijn loopbaan heb ik veel kennis opgedaan over verschillende sectoren (Bankwezen, Telecom, FMCG, …) maar de rode lijn ertussen was de specialisatie in software applicaties en boekhouding / managementrapportage (BI). Ik vind de rol die ik speel minder belangrijk dan de kennis en ervaring die ik breng. Ik wil altijd het domein waarin ik werk begrijpen. Als je de omstandigheden niet begrijpt, kun je nooit een goede adviseur zijn. Ik ben er altijd in geslaagd om in korte tijd waarde te creëren voor mijn klanten en heb de mindset om out-of-the-box te denken. Ik zie mezelf als een pragmatisch, maar daadkrachtig persoon. Op zoek naar de beste oplossing, maar wetende dat afwegingen deel uitmaken van het spel.

 

Als je met complexe proces automatisatie problemen wordt geconfronteerd en weet dat er een andere manier moet zijn om je doel te bereiken, dan kan ik misschien dat laatste zetje zijn dat je nodig hebt, in de goede richting.

 

Contactinformatie
+32 478 83 03 00
stijnongena@teroco.eu

 

Quick Facts over Stijn 
25 jaar ervaring
Out-of-the-box thinking
Pragmatic but decisive
Banking, Telecom, FMCG,…

francis coulonval RPA specialist

Francis Coulonval

Francis heeft een bewezen track record in IT, management en consulting, zowel in België als in de rest van de wereld. Hij heeft onder meer ervaring met de digitale transformatie van vele banken over de hele wereld. Hij heeft zijn cliënten begeleid in uiteenlopende zaken als projectmanagement, implementatie van softwarepakketten, implementatie van nieuwe technologieën.

Zijn leitmotiv is de belangen van zijn cliënten centraal te stellen.

Naast zijn bankachtergrond heeft Francis ook aanzienlijke ervaring met de installatie van IT-systemen in de productie-, gezondheids- en verzekeringssector.

Francis is de ideale partner om klanten te adviseren over de succesvolle selectie en toepassing van Databots (RPA) om bedrijfsprocessen te optimaliseren.

Contactinformatie
+32 478 88 59 12
franciscoulonval@teroco.eu

 

Quick Facts over Francis
27 jaar ervaring
Analyse & verbetering van bedrijsprocessen
Change Management
Finance, Verzekeringen, Productie, Gezondheidszorgen,…

TEROCO | Databots, your digital shortcut