Databots are here to help you

Gebrek aan capaciteit?  Schakel een databot in!

Vandaag worden bedrijven geconfronteerd met de krapte op de arbeidsmarkt.  Het zoeken en vinden van geschikte medewerkers is een moeizaam proces.  Databots vormen een alternatief voor interim en outsourcing.  Ze nemen met plezier het repetitieve werk voor hun rekening.

Stroomlijn de processen op het tempo van de business

Inschakelen van extra capaciteit is één zaak.  Vaak valt er nog meer rendement te halen uit het stroomlijnen van de bestaande processen.  Technieken zoals 6 sigma helpen om snel bottlenecks in kaart te brengen en verbetervoorstellen te lanceren.

Databots ondersteunen deze oefening op twee manieren.  Door een deel van het werk over te nemen ontlasten ze de medewerkers zodat ze tijd krijgen om over de processen na te denken.  Vervolgens maken ze het razendsnel implementeren van verbeteringen mogelijk.  Zonder de schaarse IT-resources aan te spreken.

Procesverbetering?  Het was nog nooit zo makkelijk!

 

Neem vrijblijvend contact op

De Zero Code oplossing

Dankzij onze databots kan je eindelijk op een snelle, flexibele en betaalbare manier je processen automatiseren, zonder aan je onderliggende IT infrastructuur te raken en zonder tijdrovend programmeerwerk. Maar waarom zou je je tot de huidige processen beperken? Eén enkele Databot kan tientallen processen en systemen tegelijk aan, dus leg gerust je wildste dromen op tafel.

Geef je ons 30 minuten?
Geef ons 30 minuten en wij leggen de mogelijkheden uit onder het genot van een lekker kopje koffie.

Onze blog

Blijf op de hoogte met het laatste nieuws en verbreed je kennis over de mogelijkheden van onze Databots!

Blog overview

Automation Roadblocks

De digitale transformatie. Hoe begin je eraan? Termen zoals Kunstmatige Intelligentie, Big Data, Chatbots, Machine Learning, Natural Language Processing en ga zo maar door, zijn gemeengoed geworden.  Deze technologieën leiden ons onstuitbaar naar de vierde industriële revolutie.  Meedoen of verdwijnen is het devies. Maar hoe surf je nu werkelijk op deze golf van nieuwe technologie? …

Datagedreven marketing

De droom wordt realiteit De tijden van vage veronderstellingen en emotionele keuzes zijn voorbij.  Alles is meetbaar, “The Segment of One” komt langzaamaan dichterbij.  Technologie in overvloed: Google Analytics, marketing automation tool, CRM, Social media management systeem, spreadsheets.  En voor degenen onder ons met indirecte verkoopkanalen misschien nog een BRM…  En hoe zit dat ook alweer…

Contact opnemen

Nog vragen, of niet gevonden waar je naar zocht? Wij helpen je graag verder, neem via onderstaand formulier contact met ons op en wij doen ons best al je vragen zo spoedig mogelijk te beantwoorden.

TEROCO | Databots, your digital shortcut