Sla munt uit je eigen data

De Big Data paradox

Net omdat er meer en meer data verzameld wordt, wordt het alsmaar moeilijker om er effectief iets mee te doen.  Legacysystemen updaten, data lakes opzetten, API’s bouwen… het vraagt allemaal veel tijd en geld.  De stap naar artificial intelligence is voor velen een héél verre droom.

Data migratie en data integratie

Databots bieden je de snelheid en flexibiliteit die jouw klanten van je eisen.  Niet alleen duurt een “opleiding” slechts een paar weken, dankzij de ingebouwde business rules engine wordt ontbrekende of onvolledige data gecheckt, gecorrigeerd en vervolledigd.

Breek de Data silo’s

Het moderne data management heeft met Databots een nieuwe troef in handen die zijn plaats verdient naast ETL en iPaas platformen als bijvoorbeeld Frends, Mulesoft, The Glue of Snaplogic.    Heb je een API of Microservices roadmap?  Dan vergemakkelijken Databots je dataconversie alsook toegang tot data die moeilijk of niet toegankelijk is voor APIs.

 

Neem vrijblijvend contact op

De Zero Code oplossing

Dankzij een Databot kan je eindelijk op een snelle, flexibele en betaalbare manier je processen automatiseren, zonder aan je onderliggende IT infrastructuur te raken en zonder tijdrovend programmeerwerk. Maar waarom zou je je tot de huidige processen beperken? Elke databot kan tientallen processen en systemen tegelijk aan, dus leg gerust je wildste dromen op tafel.

Geef je ons 30 minuten?
Geef ons 30 minuten en wij leggen de mogelijkheden uit onder het genot van een lekker kopje koffie.

Onze blog

Blijf op de hoogte met het laatste nieuws en verbreed je kennis over de mogelijkheden van onze Databots!

Blog overview

Automation Roadblocks

De digitale transformatie. Hoe begin je eraan? Termen zoals Kunstmatige Intelligentie, Big Data, Chatbots, Machine Learning, Natural Language Processing en ga zo maar door, zijn gemeengoed geworden.  Deze technologieën leiden ons onstuitbaar naar de vierde industriële revolutie.  Meedoen of verdwijnen is het devies. Maar hoe surf je nu werkelijk op deze golf van nieuwe technologie? …

data

Klaar voor de nieuwe automatiseringsgolf?

Is uw organisatie klaar voor de nieuwe automatiseringsgolf?  5 indicatoren om af te checken. De opkomst van nieuwe technologieën, en meer bepaald RPA (robotic process automation), opent ongeziene mogelijkheden om uw processen verder te optimaliseren, uw medewerkers te verlossen van saaie, repetitieve taken en uw klanten sneller en beter te bedienen.  Dit in een minimum…

Microservices vs RPA & databots

Microservices en RPA trekken nogal wat aandacht naar zich toe als het gaat om systeemintegratie en automatisering van processen. Ze benaderen deze vraagstukken vanuit een totaal verschillende invalshoek en worden daarom al eens tegen elkaar afgezet. Die manier van denken is echter fundamenteel verkeerd: Om te beginnen is RPA een toepassing van databots waarbij je…

Contact opnemen

Nog vragen, of niet gevonden waar je naar zocht? Wij helpen je graag verder, neem via onderstaand formulier contact met ons op en wij doen ons best al je vragen zo spoedig mogelijk te beantwoorden.

TEROCO | Databots, your digital shortcut