Geïntegreerd financieel beheer wordt eindelijk mogelijk

Finance is meer dan ooit data-gedreven

Vandaag wordt van Finance verwacht dat er niet enkel op elk moment een accuraat beeld van de huidige situatie ter beschikking staat.  Ook trends en forecasts moeten de business in al haar facetten ondersteunen.  Helaas zorgt de verspreiding van gegevens over allerlei systemen dat zelfs het samenbrengen van de meest elementaire informatie erg arbeidsintensief is:

  • CRM, debiteurenbeheer en ERP systemen zijn niet gekoppeld
  • Gegevens zitten verspreid over verschillende databanken en excel-files

Databots koppelen alles aan alles

  • Data uit diverse systemen (ERP, MIS, boekhouding) vergelijken en samenbrengen?
  • Debiteurenbeheer en automatische opvolging van vorderingen?
  • Dashboards voor Pricing?

Dat heeft een Databot in een handomdraai voor mekaar.  Resultaat: Een geoliede Finance machine.

Snel en betaalbaar

Databots vullen de gaten in je bestaande IT infrastructuur, zonder die te veranderen.  Ze zijn systeem-agnostisch en werken met alle bestaande financiële systemen:

  • ERP platformen als SAP, Navision, Dynamics, Oracle, …
  • Meer gespecialiseerde systemen, bvb Workday
  • Link met andere pakketten zoals Salesforce, Teamleader, SugarCRM

Databots zijn immers 100% systeem-agnostisch.

 

Neem vrijblijvend contact op

De Zero Code oplossing

Dankzij onze databots kan je eindelijk op een snelle, flexibele en betaalbare manier je processen automatiseren, zonder aan je onderliggende IT infrastructuur te raken en zonder tijdrovend programmeerwerk. Maar waarom zou je je tot de huidige processen beperken? Onze databot kan tientallen processen en systemen tegelijk aan, dus leg gerust je wildste dromen op tafel.

Geef je ons 30 minuten?
Geef ons 30 minuten en wij leggen de mogelijkheden uit onder het genot van een lekker kopje koffie.

Onze blog

Blijf op de hoogte met het laatste nieuws en verbreed je kennis over de mogelijkheden van onze Databots!

Blog overview

Automation Roadblocks

De digitale transformatie. Hoe begin je eraan? Termen zoals Kunstmatige Intelligentie, Big Data, Chatbots, Machine Learning, Natural Language Processing en ga zo maar door, zijn gemeengoed geworden.  Deze technologieën leiden ons onstuitbaar naar de vierde industriële revolutie.  Meedoen of verdwijnen is het devies. Maar hoe surf je nu werkelijk op deze golf van nieuwe technologie? …

Klaar voor de nieuwe automatiseringsgolf?

Is uw organisatie klaar voor de nieuwe automatiseringsgolf?  5 indicatoren om af te checken. De opkomst van nieuwe technologieën, en meer bepaald RPA (robotic process automation), opent ongeziene mogelijkheden om uw processen verder te optimaliseren, uw medewerkers te verlossen van saaie, repetitieve taken en uw klanten sneller en beter te bedienen.  Dit in een minimum…

Contact opnemen

Nog vragen, of niet gevonden waar je naar zocht? Wij helpen je graag verder, neem via onderstaand formulier contact met ons op en wij doen ons best al je vragen zo spoedig mogelijk te beantwoorden.