skip to Main Content

Teroco

Consultancy en Advies

Overweegt u om uw eerste stappen in RPA, hyper automation of low-code te zetten, zit u een wirwar aan databronnen zoals e-mail, excel of een knarsend ERP systeem? Wij helpen u graag bij het opzetten of evalueren van uw project, helpen u bij de keuze van de meest geschikte tool en delen onze best practices voor het opzetten van een competentiecentrum.

Wat doet TeRoCo? Ontdek het in deze video

Contacteer ons

Project selectie

De keuze van het juiste project is cruciaal, zeker in het beginstadium van uw veranderingstraject. Vroege succesen helpen immers het vertrouwen bouwen voor verdere stappen.

Selectie van de tool

Niet elke RPA tool kan hetzelfde, al zijn er heel wat overeenkomsten. Wij helpen u de juiste databot te kiezen, rekening houdend met de processen die geautomatiseerd moeten worden, budget, gewenst niveau van zelfstandigheid, bestaande IT-infrastructuur maar ook of u de databot in de toekomst meerdere processen wil laten uitvoeren.

Analyse

Onze beproefde analyse-methodiek garandeert een zorgeloze opleiding van de databot en uw medewerkers, alsook een budget dat op voorhand vast ligt.

Scripting

RPA is in essentie een no-code oplossing. In het kader van een hyper automation project of omwille van historische keuzes kan het nodig zijn om toch beperkt te gaan programmeren. Bij dergelijke low code projecten kan ervaring niet onderschat worden. Een foute beslissing betekent verminderde stabiliteit, beperkte schaalbaarheid of een niet-repliceerbare oplossing

Change management

Het lanceren van databots is één zaak, uw medewerkers begeleiden en u helpen bij het opzetten van een bijhorende organisatiestructuur is ook een vaardigheid waarmee we u graag van dienst zijn.

Maintenance & support

Wanneer processen veranderen of bestaande software wordt geüpdatet, hebben werknemers training nodig. Hetzelfde geldt voor jouw databot. Wij nemen de service en maintenance van je bestaande RPA omgeving met plezier over. Ook als ze niet door ons zijn geïmplementeerd.

Training

Als u zelf kennis wilt opbouwen op het gebied van analyse, opleiding of maintenance, kunnen we u helpen door uw mensen op te leiden.

Team

Team

Johan Van den Bulck

Johans 7 jaar ervaring met RPA is uitzonderlijk voor een dergelijk jonge technologie. Als verantwoordelijke voor de HR afdeling van Belfius Insurance was hij een pionier in de toepassing van Databots in de lage landen. Daarenboven was Johan in die hoedanigheid rechtstreeks betrokken in de strategische digitale transformatie van de groep in de nasleep van de Europese schuldencrisis. Hij kent dan ook de kneepjes van het vak als geen ander. Sedert de oprichting van Teroco in 2017 stelt hij deze bijzondere expertise ter beschikking van onze klanten. Johan begeleidt alle Finance, HR en Insurance projecten binnen Teroco.

Quick Facts over Johan

 • Databot-pionier: 7 jaar ervaring
 • Business Process Management
 • Change Management
 • Finance, HR & Insurance
Team

Pascal Kemps

Pascal heeft 20 jaar wereldwijde logistieke ervaring op de teller. Binnen de Customer Solutions & Innovation afdeling van Deutsche Post DHL was hij verantwoordelijk voor het strategisch account management van ’s werelds grootste afnemers van logistieke diensten (DHL) en marketing diensten (TAG). Zijn werk werd bekroond door een prestigieuze Strategic Account Management Association Excellence Award, 2 Global CEO Awards voor “Most Innovative Project” en is gedocumenteerd in verschillende boeken en publicaties. Pascal begeleidt binnen Teroco alle projecten die te maken hebben met Logistiek, Marketing & Sales.

Quick Facts over Pascal

 • 20 jaar ervaring
 • Logistiek, Sales & Marketing
 • Lean 6 Sigma Green Belt – Gold
Team

Stijn Ongena

Tijdens mijn loopbaan heb ik veel kennis opgedaan over verschillende sectoren (Bankwezen, Telecom, FMCG, …) maar de rode lijn ertussen was de specialisatie in software applicaties en boekhouding / managementrapportage (BI). Ik vind de rol die ik speel minder belangrijk dan de kennis en ervaring die ik breng. Ik wil altijd het domein waarin ik werk begrijpen. Als je de omstandigheden niet begrijpt, kun je nooit een goede adviseur zijn. Ik ben er altijd in geslaagd om in korte tijd waarde te creëren voor mijn klanten en heb de mindset om out-of-the-box te denken. Ik zie mezelf als een pragmatisch, maar daadkrachtig persoon. Op zoek naar de beste oplossing, maar wetende dat afwegingen deel uitmaken van het spel.

Als je met complexe proces automatisatie problemen wordt geconfronteerd en weet dat er een andere manier moet zijn om je doel te bereiken, dan kan ik misschien dat laatste zetje zijn dat je nodig hebt, in de goede richting.

Quick Facts over Stijn

 • 25 jaar ervaring
 • Out-of-the-box thinking
 • Pragmatic but decisive
 • Banking, Telecom, FMCG,…
Team

Francis Coulonval

Francis heeft een bewezen track record in IT, management en consulting, zowel in België als in de rest van de wereld. Hij heeft onder meer ervaring met de digitale transformatie van vele banken over de hele wereld. Hij heeft zijn cliënten begeleid in uiteenlopende zaken als projectmanagement, implementatie van softwarepakketten, implementatie van nieuwe technologieën.

Zijn leitmotiv is de belangen van zijn cliënten centraal te stellen.

Naast zijn bankachtergrond heeft Francis ook aanzienlijke ervaring met de installatie van IT-systemen in de productie-, gezondheids- en verzekeringssector.

Francis is de ideale partner om klanten te adviseren over de succesvolle selectie en toepassing van Databots (RPA) om bedrijfsprocessen te optimaliseren.

Quick Facts over Francis

 • 27 jaar ervaring
 • Analyse & verbetering van bedrijsprocessen
 • Change Management
 • Finance, Verzekeringen, Productie, Gezondheidszorgen,…
Back To Top
Search