Wat is RPA?

RPA of Robotic Process Automation is de innovatieve technologie die u toelaat om binnen uw organisatie Databots te lanceren die gespecializeerd zijn in het uitvoeren van repetitief, regel-gedreven administratief werk.

Deze slimme algoritmes kunnen ingeschakeld worden als rechtstreekse assistent van uw medewerkers, en dat wordt dan “attended RPA” of “Robotic Desktop Automation” genoemd.

Anderzijds kunnen zij ook stand-alone opereren, als virtuele medewerkers, en in dit geval spreken we van “unattended RPA”.

Onze Databots worden getraind om de handelingen van een mens naukeurig na te bootsen. Soms kan dit door de acties letterlijk op te nemen terwijl ze uitgevoerd worden (recording), meestal echter worden met de grootste precisie scripts gebouwd die de Databot de instructies gedetailleerd aanleert.

De RPA / RDA oplossingen die TeRoCo biedt, passen naadloos in uw bestaande IT-architectuur, ongeacht of deze lokaal-, server- of cloud-geörienteerd is. De Databot gaat aan de slag met alle bestaande applicaties (Office, ERP, CRM, Web, eigen ontwikkelingen,…) door simpelweg gebruik te maken van de bestaande user interface. Hierdoor wordt programmatie of uitgebreid testen van uw bestaande systemen vermeden.

Geef je ons 30 minuten?
Geef ons 30 minuten en wij leggen de mogelijkheden uit onder het genot van een lekker kopje koffie.